Energetische therapie

Wanneer je energiesysteem in balans is, voel je je energiek en krachtig.
Energetische therapie is een manier van werken, die het energiesysteem van de mens in balans brengt. Door pijnlijke en/of onverwerkte ervaringen kan het systeem verstoord raken, waardoor de natuurlijke energiestroom blokkeert en uit balans raakt. Als je langdurig uit balans bent op het mentale vlak (door angsten, piekeren of stress) kan dit leiden tot emotionele onbalans (zoals somber voelen, snel huilen of gauw boos worden). Dit kan weer leiden tot lichamelijke onbalans in de vorm van allerlei klachten en ziektes. Veel voorkomende klachten zijn hoofd- en buikpijn, slaapproblemen, vermoeidheid, prikkelbaarheid, stemmingswisselingen, angsten, concentratieproblemen, een vol hoofd hebben, niet geaard zijn, onzekerheid.

Hoe werkt energetische therapie?
Energetische therapie is het overbrengen van energie, waarbij verstoringen en blokkades worden weggenomen. Overtollige energie wordt verwijderd
en positieve energie toegevoegd. Je energiesysteem wordt als het ware opgeruimd en in balans gebracht; de energie kan weer vrij stromen.
De verbinding tussen geest, ziel en lichaam wordt hersteld en je komt weer in contact met je gevoel. Je wordt je bewust van wie je bent en wat je wensen, behoeften en grenzen zijn. Energetische therapie geeft een sterke verbetering van lichamelijke en geestelijk welzijn en een toename van energie.

Energetische therapie kan ingezet worden als een op zichzelf staande therapie. Tevens werkt het zeer aanvullend op de begeleiding voor
hooggevoelige kinderen en volwassenen.

VBAG logo transparant

InnerCare kan jouw energiesysteem weer in balans brengen,
zodat ook jij weer in je kracht komt en weer durft
te vertrouwen op je gevoel en intuïtie.

IN VERBAND MET EEN SABBATICAL
IS DE PRAKTIJK MOMENTEEL GESLOTEN.

Top