Contact

Papiermolen 26 - A0.12, 3994 DK Houten

annette@innercare.eu

06 46 13 25 17

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Please check the captcha to verify you are not a robot.

Let op! de ingang is gelegen aan de Poldermolen (ipv Papiermolen) 
Voer in je navigatie Poldermolen 24 in, InnerCare is gevestigd in het gebouw aan de linkerkant van dit gebouw.

Route:
Met het openbaar vervoer: Houten is prima met de trein bereikbaar. Vanaf het station Houten is het ongeveer 15 minuten lopen naar InnerCare.

Per auto:
Houten is te bereiken via de A27 (Breda-Hilversum). Neem de afslag 29 Houten. Bij de rotonde ga je linksaf en volg je de weg richting Houten. Bij de T-splitsing ga je rechtsaf de Rondweg op richting Molenzoom. Volg de Rondweg en blijf rechtdoor rijden. Bij de derde verkeerslichten ga je linksaf richting Centrum en Molenzoom. Na het tunneltje ga je bij de rotonde linksaf De Molen op. Neem gelijk de eerste afslag links (bij de Eskolkerk). En ga gelijk weer links en dan rij je op de fietsstraat. Neem de eerste afslag rechts. Je komt dan op een rond plein. Rechts achterin bevindt zich De Molen Offices.

Parkeren: voor het gebouw bevindt zich een beperkt aantal parkeerplaatsen voor bezoekers. Is dit vol, dan is het ook mogelijk om te parkeren bij Eddy's Sportcafe. Vandaar is het een paar minuten lopen naar InnerCare in De Molen Offices.

InnerCare bevindt zich op de begane grond in de linkervleugel, kamer A0.12. Naast de draaideur bevindt zich een deur. Bel aan bij nummer 26 en ik zal de deur voor je openen. Je kunt plaatsnemen in de wachtruimte in de linkervleugel van de begane grond.

Top